Στράτος Ιορδανιδης – Life Coach – Δημιουργώντας καλύτερες σχέσεις

Το Life Coaching είναι το μέσον για να επιφέρω αλλαγές στην προσωπική μου ζωή και στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μου. Μου προσφέρει ενδυνάμωση, υποστήριξη και κινητοποίηση προκειμένου να πετύχω τους εκάστοτε στόχους μου (εσωτερικούς ή εξωτερικούς), βοηθώντας με να χαράξω το δρόμο που θα με οδηγήσει σε αυτούς.

Σε ότι αφορά στην προσωπική μου ζωή με βοηθάει:

Να γνωρίσω τον εαυτό μου, τα γνήσια “θέλω” μου και να αποφασίσω προς τα πού επιθυμώ να κινηθώ και πού θέλω να φτάσω
να ονειρευτώ, να θέσω στόχους που θέλω να πραγματοποιήσω, να αναγνωρίσω τις ανάγκες μου και τις προσωπικές μου προτεραιότητες.
Να εστιάσω σε εμένα και να αντιληφθώ ότι είμαι το πιο σημαντικό πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή μου, το μόνο που μπορώ να αλλάξω και αυτό στο οποίο οφείλω το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και φροντίδα, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη του εαυτού μου.
Να αναγνωρίσω τους φόβους μου και να μπω στη διαδικασία να τους αντιμετωπίσω και να απαλλαγώ από αυτούς
να βρω και να θέσω τα όρια μου σε σχέση με εμένα, συνειδητοποιώντας τί είναι αυτό που αντέχω κάθε φορά να κάνω και να λέω.
Να αναγνωρίσω το σύστημα αξιών από το οποίο διέπεται η ζωή μου και την ισορροπία που επιφέρει στην ψυχή μου το να ακολουθώ και να τιμώ αυτές τις αξίες
να δω τις πεποιθήσεις που καθοδηγούν τη ζωή μου, να αναγνωρίσω τις περιοριστικές από αυτές που λειτουργούν ως τροχοπέδη και με δυσκολεύουν στην καθημερινότητά μου, και να απαλλαγώ από αυτές.
Να αντιμετωπίσω διλήμματα που ανακόπτουν την ικανότητά μου για πρόοδο και εξέλιξη.

Μέσα από τη διαδικασία της γνωριμίας και της φροντίδας του εαυτού αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή μου, γίνομαι πιο δημιουργικός άνθρωπος και δίνω σε εμένα την απαραίτητη προσοχή, οδηγούμενος προς την απελευθέρωση και αναγνώριση του πλήρους δυναμικού μου που πάντα υπήρχε μέσα μου.

Αναφορικά με τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους το Life Coaching με βοηθάει:

Να αισθανθώ ότι δεν είμαι ούτε ανώτερος ούτε κατώτερος από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Είμαι μόνο διαφορετικός. Ένας άνθρωπος με τα δικά μου ιδιαίτερα στοιχεία.
Να βελτιώσω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους του προσωπικού και επαγγελματικού μου χώρου, προσφέροντας πρώτα εγώ σε εμένα αυτά που περιμένω να μου προσφέρουν οι άλλοι.
Να ισορροπήσω την προσωπική με την επαγγελματική ζωή μου βιώνοντας γαλήνη και πληρότητα με ό,τι κάνω την κάθε στιγμή.
Να θέσω τα όριά μου στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου και να τα υποστηρίξω με αγάπη χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με τα άτομα αυτά.
Να μάθω να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους και ομάδες ατόμων γύρω μου εστιάζοντας στο κοινό ευ ζην...!!!

Όλα τα παραπάνω με βοηθάνε να συνυπάρχω με ηρεμία και αγάπη με τον κόσμο γύρω μου διοχετεύοντας το δυναμικό μου σε πράγματα δημιουργικά και ωφέλιμα για εμένα και τους ανθρώπους γύρω μου…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *