Στράτος Ιορδανιδης – Formal Coaching – Executive & Business

Αυτή η μορφή Coaching απευθύνετε σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα, σε μεμονωμένους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, σε στελέχη, υπαλλήλους κλπ.

Μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία, συγκεκριμένες τεχνικές και τη βιωματική, εξατομικευμένη ή ομαδική, διαδικασία ανάπτυξης, χτίζεται η ικανότητα ατόμων και ομάδων για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων.

Το Business και το Executive Coaching διεξαγεται μέσω ατομικών συνεδριών, ομαδικών συνεδριών ή σεμιναρίων και βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το άτομο τον οργανισμό και την εταιρία.

Ως Business και Executive Coach σας, θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε και να ενισχύσετε τον ρόλο σας στην επίτευξη της επιτυχίας του οργανισμού, ενώ θα σας βοηθήσω να ανακαλύψετε πώς τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά μπορούν να επηρεάσουν προσωπικές και επιχειρηματικές διαδικασίες και την ικανότητα σας να επιτυγχάνετε τους επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς σας στόχους…!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *