Στράτος Ιορδανιδης – Εργαλεία Life Coaching

Ανακάλυψε τους περιορισμούς σου και σχεδίασε τον εαυτό σου από την αρχή.

Κάλυψε τα δικά σου κενά και δημιούργησε τη ζωή που αγαπάς.

Οι ατομικές συνεδρίες στοχεύουν στην οργανωμένη αυτογνωσία, εξάλειψη περιορισμών και ανακάλυψης του πραγματικού εαυτού που θα οδηγήσει και στην ανακάλυψη νέων στόχων αλλά και την επίτευξη αυτών μέσω της ουσιαστικής δέσμευσης και θέλησης για αλλαγή.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου που κάτι δε σου κολλάει σχετικά με το πως έχεις δημιουργήσει την πραγματικότητα σου μέχρι στιγμής και είσαι αποφασισμένος να δεσμευτείς για να μάθεις πως ως άνθρωποι μπορούμε να δημιουργούμε την πραγματικότητα που αγαπάμε αλλά και να νιώθουμε ότι ανήκουμε μέσα σε αυτήν τότε οι ατομικές συνεδρίες που προσφέρω για αυτόν ακριβώς τον σκοπό σε ενδιαφέρουν.

Οι συνεδρίες αυτές γίνονται από κοντά εφόσον είσαι κάτοικος Θεσσαλονίκης αλλά και online μέσω Skype, Facebook ή Zoom αν βρίσκεσαι σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό.

Υπάρχουν πακέτα συνεδριών από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και σου τα περιγράφω παρακάτω.

Όλα είναι σχεδιασμένα για να ξεκινήσεις αλλά και να τελειώσεις ένα σύντομο ή και πιο μακρινό και λεπτομερές ταξίδι με συγκεκριμένο προορισμό. Οι συνεδρίες είναι μια εμπειρία που πέρα από το αποτέλεσμα που μπορεί να έχουν άμεσα σου δίνουν γνώση αλλά και επί του πρακτέου εμπειρία για να μπορείς να εφαρμόζεις και μόνος σου στο μέλλον ότι χρειάζεσαι για να πετυχαίνεις.

Διάλεξε ανάμεσα στα πακέτα συνεδριών που σου προσφέρω και ξεκίνα να δημιουργείς τη ζωή που αγαπάς άμεσα!

Θα βρεις πακέτα συνεδριών 2 κατηγοριών:

Ατομικές Συνεδρίες:

Είναι ελεύθερες συνεδρίες life coaching όπου μαζί φτιάχνουμε το πρόγραμμα και τα θέματα πάνω στα οποία θέλεις να δουλέψουμε. Κατα τη διάρκεια των συνεδριών χρησιμοποιούνται εργαλεία life coaching που σου επιτρέπουν να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις και ακόμα δεν γνωρίζεις συνειδητά ότι τις έχεις.

Υπάρχουν πακέτα 2, 5 ή 10 συνεδριών…!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *